Skanska Reality a Rohlik.cz odstartovali společný projekt

Skanska Reality, která buduje u metra Kolbenova moderní rezidenční čtvrť Emila Kolbena, přináší obyvatelům první etapy nový benefit. Ve spolupráci s největším online supermarketem Rohlik.cz umístila v jednom z bytových domů tzv. Rohlik Point. Do chlazeného výdejního boxu v suterénu domu si klienti mohou nechat doručit kdykoli nákup. Do 180 minut od objednávky ho pak mají připravený k vyzvednutí přímo ve svém domě.

V nové čtvrti už developer pracuje s prvky smart living, kam patří i vlastní aplikace, a Rohlík point je další technologií, která zvýší komfort bydlení pro zdejší obyvatele.

Dnešní klient chce nejen dobře bydlet, ale i kvalitně žít. Přirozeně se tak při pořízení bytu zajímá i o vztah nového bydlení k přírodě, ke svému zdraví a životnímu stylu. Zpřístupnění služby Rohlík Point je jednou z cest, jak klientovi můžeme ušetřit čas jinak strávený nakupováním a poskytnout mu prostor pro sportovní nebo kulturní vyžití v areálu čtvrti Emila Kolbena i v širším okolí.
Lukáš Maděra, ředitel Prodeje a zákaznické péče

Díky Rohlik Pointu si klient pohodlně nakoupí a vše má k vyzvednutí do 180 minut. Bez front a s dopravou zdarma. Stačí nakoupit minimálně za 100 Kč, nákup na vyzvednutí počká až 8 hodin. Projekt čtvrť Emila Kolbena je tak dalším rezidenčním domem v Praze s umístěným Rohlik Pointem. Online supermarket Rohlik.cz má umístěných dalších 32 veřejných i neveřejných Rohlik Pointů, například i v obchodních centrech.

V plánu jich je ještě mnohem více. Věříme, že Rohlik Point by měl být součástí každé moderní rezidence, firmy a office parku.
Michaela Jánošková, Rohlik.cz

Čtvrť Emila Kolbena vyrůstá ve Vysočanech blízkosti stanice metra Kolbenova. V pěti etapách zde Skanska Reality postupně vybuduje až tisíc nových domovů. Do první etapy bytových domů Lilly, Gréta a Malvína se již postupně stěhují noví obyvatelé. Na jaře 2020 byla zahájena výstavba druhé etapy. Ta dohromady nabídne 131 nových domovů v bytových domech Jindřich a Hanuš. Dokončení celé nové čtvrti je plánováno na rok 2030.

Prvky elektrotechniky, připomínající odkaz Emila Kolbena, byly pečlivě propsány i do garáží projektu.

Kontaktujte nás