Skanska spouští prodej třetí etapy projektu pro mladé rodiny – Albatros Kbely

Společnost Skanska startuje prodej třetí fáze projektu Albatros Kbely, která poskytne stejně jako předchozí dvě etapy domov s důrazem na udržitelnost a kvalitní veřejný prostor pro mladé rodiny. Nové bytové domy budou v dosahu centra města i přírody a ponesou název Juliett a India v duchu letecké abecedy, po vzoru ostatních budov. Skanska v areálu projektu letos dokončí také první dětské hřiště a městskou mateřskou školu. Stejně jako u prvních dvou etap dokázal investor ceny nově nabízených bytů udržet pod průměrem pražského trhu. Garantuje navíc fixní cenu od podpisu smlouvy až po nastěhování.

Albatros Kbely - mateřská škola

Třetí etapa projektu nabídne ve dvou bytových domech 96 nových domovů s převahou dispozic 2+kk a 3+kk. Kromě výhodné investice tak Albatros Kbely poskytne ideální bydlení párům a mladým rodinám, pro které je důležitá kvalita, promyšlené dispozice a zdravý prostor k životu. Početnější rodiny mohou vybírat z nabídky bytů 4+kk, které se nachází v nejvyšších patrech, a disponují tak navíc terasou. Výstavba třetí etapy bude zahájena již ve druhé polovině roku a její dokončení se předpokládá v roce 2024.

Nové domovy ušetří o 32 % více energie, než vyžaduje stávající legislativa a zároveň sníží spotřebu vody o 25 %. Celý projekt je protkán řadou prvků a technologií modrozelené infrastruktury, která kromě efektivního využívání energií a šetrného nakládání s dešťovou vodou zajišťuje také například ochranu biodiverzity, využití zdravých materiálů nebo efektivní odpadové hospodářství.

Při projektování a výstavbě nového bydlení je naším cílem vytvořit udržitelné bydlení, které podporuje zdraví jeho obyvatel, sousedství a celé planety. Všechny byty proto vznikají v souladu s certifikací BREEAM, která hodnotí udržitelnost budov. Při výstavbě pečlivě vybíráme kvalitní materiál, stejně jako dbáme na dodržování správných postupů a technologií. Výsledkem je inovativní a hospodárný domov, který šetří nejen finance našich zákazníků, ale především životní prostředí.
Lukáš Maděra, ředitel prodeje a zákaznické péče Skanska Reality a.s.

Velký důraz Skanska věnovala také kvalitnímu veřejnému prostoru a již letos dokončí mateřskou školu, kterou bude následně provozovat městská část. Zároveň během letošního roku postaví první dětské hřiště, na kterém se objeví i jedinečný hrací prvek Gigant od předního dánského dodavatele hřišť, společnosti Kompan. To jsou dobré zprávy pro rodiny s dětmi, které se začnou stěhovat už na začátku příštího roku v rámci první etapy a budou tak mít školku a hřiště k dispozici prakticky od nastěhování. Veřejný prostor oživí celkem tři nová dětská hřiště, cyklostezka s workoutovou zónou, velký zelený park pro odpočinek, veřejná griloviště či supermarket pro denní nákupy, který se v budoucnu stane součástí areálu.

Albatros Kbely se nabízí jako dobrá investice, jelikož ceny bytů se pohybují pod průměrem pražského trhu a Skanska navíc garantuje fixní cenu od podpisu smlouvy až po nastěhování bez ohledu na možné zdražení stavebních materiálů v průběhu výstavby. V rámci financování mohou klienti využít dceřinou společnost HypoSka a odložit si splátku 90 % hypotéky až po kolaudaci nového domova. Tím klient získá více jak rok navíc, během kterého může našetřit část hotovosti a hypotéku začít splácet těsně před nastěhováním.

Projekt Albatros Kbely nabídne v 11 bytových domech celkem 652 bytových jednotek na ploše 98 089 m2. Vyroste v pěti etapách, přičemž dokončení první je plánováno na podzim letošního roku. Projekt dostal název podle legendárního cvičného letounu Aero L-39 Albatros, který je vystaven v nedalekém hangáru Leteckého muzea Kbely.

Kontaktujte nás